25-års jubilæumskoncert med kammerkoret AmaCantus og dirigent Andreas Werenfeldt

Kom til 25-års jubilæumskoncert med kammerkoret AmaCantus, rodfæstet på Amager. Vi opfører værker der viser korets musikalske spændvidde, fra renæssancen til i dag, heriblandt værker skrevet eller arrangeret til koret.

Kammerkoret AmaCantus har eksisteret i 25 år, og vi markerer det ved at fremføre et udvalg af værker fra korets omfattende sætliste i samarbejde med dirigenten Andreas Werenfeldt.

Programmet omfatter bl.a. værker fra den engelske renæssance, værker fra forskellige tider til ære for Jomfru Maria, værker med tekster af H.C. Andersen, Thomas Kingo og en af korets tidligere sangere. Dertil kommer værker skrevet eller arrangeret af korets dirigenter gennem tiden, samt værker af svenske Nils Lindberg, som koret har udgivet en cd med. Værkerne introduceres undervejs af medlemmer af koret.

Publikum inviteres til at synge med på to sange og til en efterfølgende reception. Koncerten er støttet økonomisk af Amager Øst og Amager Vest Lokaludvalg.

Tid og sted 

Dato: 6. april 2024

Tid: kl. 15.00

Sted: Glassalen, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København S

Entré: Gratis

Koret udendørs