Jubilæums- og sommerkoncert

Kom til 25-års jubilæumskoncert med kammerkoret AmaCantus i Rungsted Kirke, 13. juni 2024 kl. 19.30.

Korsangere, der synger

I koncerten blandes værker fra knap 25 år med korets første tre dirigenter, der hver især har præget korets repertoire og udtryksmåde. Programmets sammensætning bærer desuden præg af, at vi er tæt på midsommer.

Programmet omfatter bl.a. værker fra den engelske renæssance, værker med tekster af H.C. Andersen, Thomas Kingo og en af korets tidligere sangere. Dertil kommer værker skrevet eller arrangeret af korets dirigenter gennem tiden, samt værker af svenske Nils Lindberg, som koret har udgivet en cd med. Værkerne introduceres undervejs af medlemmer af koret.

Tid og sted

  • Dato: 13. juni 2024
  • Tid: 19.30
  • Sted: Rungsted Kirke, Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst
  • Entré: Gratis
Koret på række